ALT
C.R.E.D. - Centru de Resurse, Educație și Dezvoltare

Unde fiecare adult este respectat și acceptat cu nevoile și dorințele sale.
Unde Creștem prin Cunoaștere, descoperim Resurse și Relații firești, găsim Echilibru, ne Dezvoltăm și Devenim ceea ce dorim.
Arpegiul, pianul și șotronul
Pentru a înțelege lumea din jur, omul are mai multe canale de asimilare a informației și, de aceea, o strategie de învățare nu trebuie să se bazeze exclusiv pe canalul vizual, pe concepte și simboluri.
Loading…
Loading…
Joaca pe linia timpului - Orarul
O reprezentare vizuală a timpului, folosită de la vârste fragede (>1,5 ani), permite înțelegerea mai rapidă a noțiunii, oferă o cale prietenească de a vorbi despre timp și înlesnește organizarea activităților la vârsta adultă.

Lasă copilul să lipească abțibilduri pe orar, în funcție de activitățile pe care le are. Tu îl poți ajuta lipind în fiecare zi un abțibild cu ceea ce ți-ai dori să mănânce la micul dejun, încurajând astfel o alimentație diversificată.
Loading…
Loading…
Playing on the Timeline - The Timetable
A visual representation of the time, used starting early in life, enables a faster understanding of the notion, provides a friendly way to talk about the time and facilitates organisation of activities in adulthood.

Let your child apply the stickers on the Timetable, according to his/her activities. You, on the other side, can help applying a sticker for each morning breakfast, thus encouraging a more diversified food for breakfast.
Loading…
Loading…
Aritmetica sărbătorilor de iarnă
Lasă copilul să adune, să scadă, să compare în timp ce numără câte zile au mai rămas până vine Moș Crăciun.
Loading…
Loading…

DEX and the City
Expresii din limbajul uzual pe care vă invităm să le reformulați. Deoarece cuvintele determină comportamente. Și invers Pasted Graphic

Stacks Image 1781
Stacks Image 813
Stacks Image 776
Resurse:
  • Calendar anual, pentru ca al tău copil să ‘vadă' întregul an dintr-o privire (vârste recomandate: începând cu 2 ani)
  • Planificator anual, pentru ca al tău copil să ‘vadă’ dintr-o privire ordonarea zilelor și lunilor dintr-un an (vârste recomandate: începând cu 6 ani)
  • Orar săptămânal + abțibilduri cu activități la alegere, în funcție de programul copilului tău (vârste recomandate: începând cu 2 ani)
  • Cartea “Joaca pe lina timpului”, cu ilustrații realizate de Andreea, profesoara cursurilor de pictură și desen

Vrei aceste resurse pentru copilul tău? Comandă-le folosind formularul din pagina de contact și le vei primi prin curier. Sau pe site-ul www.carturesti.ro.
flexible
Newsletter cu greutate pentru o viață mai ușoară.
Oferim mostre de educație de calitate și dezvoltare, realizate cu grijă și respect pentru noi, cei care creăm o lume mai bună pentru noi și copiii noștri.
Utile
  • „Tița și Țelu’”, o carte nou-lansată și o asociație nou-născută (articol cariereonline.ro)
  • Care ar fi un posibil pas înainte? Click și poți afla informații despre ocupațiile viitorului (așa cum sunt văzute în Statele Unite) sau despre interesele tale ocupaționale
  • Aparent două abordări diferite, același scop: un copil respectat, atent, dornic de cunoaștere și de a (se) descoperi - educație folosind principii montessori sau nlp